Sign In

​Ge​netics

  • Quality, sustainability and nutrigenomics in swine production

    Use of genetic and omic tools for the biological study and improvement of productive efficiency and quality of foods of animal origin

  • Design and management of selection and conservation programmes

    Optimization of the design and management of genetic improvement and conservation programmes, making use of genomic tools.

  • Productive efficiency of autochthonous breeds of monogastrics

    Investigation of production efficiency in monogastrics using genetic and genomic methods. Conservation and expansion of genetic resources of Spanish breeds of laying hens and pigs.

  • Omic techniques for the genetic improvement of ruminant species

    -Omic techniques for the genetic improvement of ruminant species, with application in the livestock industry.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para su funcionamiento y con el fin de analizar las páginas más visitadas. Puede aceptar o rechazar nuestras cookies haciendo clic en los botones a continuación o visitando nuestra página de política de cookies. Se aplica una opción predeterminada de 'no consentimiento' en caso de que no se haga una elección y un rechazo no limitará su experiencia de usuario. Si desea obtener más información sobre nuestra política de cookies, haga clic en el botón "Más información" a continuación.